top of page

lör 16 sep.

|

Johanneberg

Chalmersspexets 75 års jubileum

Kom och fira Chalmersspexet 75 års jubileum. Det kommer vara massor med uppsättningar av spex och avslutas med en stor bankett.

Chalmersspexets 75 års jubileum
Chalmersspexets 75 års jubileum

Tid och plats

16 sep. 16:00 – 30 sep. 23:00

Johanneberg, Chalmersplatsen 4, 412 96 Göteborg, Sverige

Om spexet

16 september: Nyuppsättning + kalas Chalmersspexet Bob 2011 Marie Curie i Stenhammarsalen. Anmälan till kalas längre ner.

23 september: Nyuppsättning + kalas Chalmersspexet 1999 Nostradamus i RunAn. Anmälan till kalas längre ner

24 september: Föreställning + kalas Chalmersspexet 2023 Elisabeth I. Datum för biljettsläpp kommer.

25-29 september: (Exakta  datum kommer under våren). Släpp av Spexbok XI, Hyllningevent till Jan  Johansson, spEx-AW, eventuellt släpp av något nytt.

29 september: Hyllningskväll för Jan Johansson

30 september: Nyuppsättning Nostradamus

30 september: Jubileumsbankett + hyllningskonsert till Bob & Vera i Lindholmen Conference Center. Starttid kl 18. Biljettsläpp 15/4

Under slutet av september så kommer vi fira som mest med  nyuppsättningar i RunAn och Stenhammarsalen, och kalas i Kalle Glader,  och andra platser på och utanför Chalmers campus. Det kommer att sättas  upp 2 st nyuppsättningar; Chalmersspexet Nostradamus från 1999 och  Chalmersspexet Bob Marie Curie från 2011. Det kommer hållas ett  evenemang för att hylla en av Sveriges främsta jazzmusiker, Jan  Johansson, som även han har en bakgrund i Chalmersspexet. Spexbok XI  kommer att släppas, och kanske även något mer som kan vara kul att ha i  innerfickan på kalas. Och naturligtvis så kommer vi ha en stor  jubileumsbankett för att knyta ihop säcken där vi kommer ha en  hyllnings-/avslutningskonsert till Chalmersspexen Bob och Vera, som 2020  omorganiserades till Chalmersspexet.

Jubileumsbanketten går av stapeln kl 18 den 30/9 och biljettsläppet kommer att ske samma dag som kommittéomsitsen den 15/4 via Nortic (länk längre ner i mailet). Kommer även finnas möjlighet att köpa biljetter under själva kommittéomsitsen.

Nyuppsättningen av Chalmersspexet Nostradamus sätts upp i RunAn i Chalmers kårhus den 23/9 samt 30/9, och biljetter till föreställning att säljs via samma biljettsida som banketten. Anmälan till kalaset kan göras via detta formulär: https://forms.gle/sig3eCY9NxbHAqxd6

Nyuppsättningen av Chalmersspexet Bob Marie Curie sätts upp i Stenhammarsalen den 16/9, och biljetter till föreställningen säljs via konserthusets hemsida gso.se. anmälan för kalas fylls i detta formuläret: https://forms.gle/bMuZSUW3cMc9yXnT8.

Hyllningskvällen till Jan Johansson Anordnas av föreningen Chalmerister för Jan J på Restaurang Wijkanders med middag och minnen den 29/9. Inbjudan med  program kommer i senare delen av augusti. Intresseanmälan kan redan nu skickas till janjvanner@gmail.se

Chalmersspexet 2023 Elisabeth I kommer sätta upp en matinéföreställning med efterföljande kalas den 24/9. Biljetter till föreställning och kalas säljs via deras Nortic-sida. Håll utkik efter mer information på Facebook och chalmersspexet.se

Håll utkik på fgv.nu och Chalmersspexets hemsida för information om ytterligare biljettsläpp och övrig information.

Dela detta evenemang

bottom of page