top of page

Bli spexare

Va roligt att just du hitta hit! Här hittar du allt du vill veta om hur ett år som spexare ser ut, poster du kan söka och vad som händer under höstens aspning. Häng med!

Psst! Är du sugen på en eller flera poster och vet redan nu att du vill söka spexet? Det kan du göra här!

Aspa spexet

Under hösten håller Chalmersspexet aspning. Det innebär att vi arrangerar roliga aktiviteter för dig som är nyfiken på hur det är att vara med i spexet. Här får du tillfälle att prova på postspecifika eller allmänspexiga uppgifter, umgås och ställa frågor sittande spexare. Information om när, hur och var publiceras här på hemsidan och spexets sociala medier när det närmar sig. För det senaste om höstens aspning, följ oss på facebook och instagram.

  • Facebook
  • Instagram
211016_PEG_325.jpg

Att sitta i spexet

Är bland det roligaste man kan utsätta sig för som student. Under ett år får du ta del av den gemenskap som kommer genom att tillsammans med andra likasinnade jobba mot ett gemensamt mål, att sätta upp årets spex. Men så mycket mer händer under resans gång! Klicka dig genom bildspelet för att få ett humm om hur ett typiskt spexår kan se ut. 

Spexåret

Spexet. 

Vad tänker du på när du hör ordet spex? Kanske det man ser på scen, som skådespelare och rekvisita. Symphonin i diket. Den där asballa postern som fick dig att hitta till RunAn från första början. 

Bakom varje spex sitter lika många individer som får plats i en storbuss. De jobbar med allt mellan himmel och jord för att du som åskådare ska ha nånting att se på överhuvudtaget. Men långt ifrån alla står på scen. Nedan följer en introduktion till spexets olika undergrupper och vad man kan pyssla med som spexare. Häng med!

Har du frågor eller funderingar kring att  söka spexet? Hör av dig!

bottom of page